Pravila privatnosti

Podijeli

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: http://rkdubrava.hr i u vlasništvu je Rukometnog kluba “Dubrava”, Braće Radić 2, 10342 Dubrava.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

U svrhu odgovora na Vaš upit prikupiti ćemo Vaše ime i prezime te adresu elektroničke pošte. Stranica koristi cookies kako bi Vam omogućila personalizirani sadržaj.

Kontakt forme

Upisom podataka u kontakt formu pristajete da Vaše unesene podatke iskoristimo kako bi Vam odgovorili na upit.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. To vam olakšava ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju mjesec dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Ako postoji prijava na stranicu, kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju mjesec dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše podatke ne dijelimo sa trećim osobama.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako registracija postoji), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Za korisnike koji nas kontaktiraju putem “Kontakt obrasca” podatke čuvamo do slanja odgovora. Nakon toga podaci se brišu.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Vaše podatke nikada ne šaljemo trećim osobama.

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Dodatne informacije

Za sve informacije obratite nam se na mail naveden na mrežnim stranicama.

Kako štitimo vaše podatke

Vaši podaci koje ste upisali na stranici zaštićeni su lozinkom i nalaze se na sigurnom serveru. Ukoliko dođe do probijanja zaštite i krađe tih podataka biti ćete kontaktirani putem elektroničke pošte. Sustav se konstantno unaprijeđuje i poduzimaju se sve dostupne metode zašite podataka.